Varaždin: Nepropisno se prestrojavala mopedom pa na nju autom naletio 80-godišnjak

www.youtube.com

Objavljeno: 19.08.2015. 12:15

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: ilustracija

U Zagrebačkoj ulici u Varaždinu u utorak se dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 32-godišnjakinja.

Ona je upravljala mopedom i nepropisno se prestrojavala s desne u lijevu prometnu traku i to na mjestu gdje joj je to oznakama na kolniku zabranjeno. Tu radnju je izvodila i da se prije nije uvjerila da istu može obaviti bez opasnosti drugih sudionika u prometu. Nju je udario osobnim vozilom kojim je Zagrebačkom ulicom iza vozačice upravljao 80-godišnjak.

Vozačica mopeda je pala na kolnik i zadobila ozljede, a medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Biciklist završio u bolnici

Prometna nesreća dogodila se u utorak u Ulici Stjepana Vukovića u Varaždinu, a ozlijeđen je 18-godišnji biciklist.

Osobnim vozilom je iz smjera Ulice Miroslava Krleže prema raskrižju sa Zagrebačkom ulicom upravljao 66-godišnjak. Dolaskom do raskrižja vozilom je ušao u raskrižje i oduzeo prednost prolaska biciklistu, koji se kretao po obilježenoj biciklističkoj stazi Zagrebačkom ulicom iz smjera ulice Miroslava Krleže prema Gospodarskoj ulici. Od udara je vozač bicikla pao na kolnik i zadobio ozljede, a medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Komentari