u ulici Zvonka i Vladimira Milkovića

VARAŽDIN Pokušao ukrasti dostavno vozilo, ali je zaboravio na spuštenu rampu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 13.11.2019. 11:09

Zadnja izmjena: 13.11.2019. 11:20

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kaznena djela Neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari.

Kako se sumnja, navedeni je u ponedjeljak, 11. studenog oko 21.50 sati u ulici Zvonka i Vladimira Milkovića u Varaždinu, na parkiralištu ispred poduzeća za pripremu i dostavu hrane, sjeo u dostavno vozilo koje je dostavljačica ostavila ispred poslovnog prostora s ključevima u kontakt bravi i ušla po hranu, stavio vozilo u pogon i odvezao se prema izlazu iz parkirališta.

S obzirom da je na izlasku iz parkirališta bila spuštena rampa, izašao je iz vozila te se trčeći udaljio s mjesta događaja. Policijski su službenici, postupajući po dojavi oštećene zatekli navedenog i doveli ga na kriminalističko istraživanje. 

Također je utvrđeno da je navedeni tijekom noći 7./8. studenog, ispred stambene zgrade u ulici Tome Masaryka u Varaždinu, otuđio osobno vozilo marke Citroen, u vlasništvu 44-godišnjaka. Navedeni je iskoristio noćni odmor vlasnika te na neutvrđeni način otuđio vozilo i udaljio se s mjesta događaja. Protiv njega će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Komentari