Varaždin: Sudar biciklistica, policija traži očevice nesreće i jednu od vozačica

Objavljeno: 05.06.2015. 13:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Ilustracija

Na raskrižju Jalkovečke ulice i odvojka Jalkovečke prema naselju Grabanice u Varaždinu u srijedu, 3. lipnja u 13.30 sati dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Nepoznata osoba je upravljala biciklom nogostupom uz rub kolnika odvojka Jalkovečke ulice iz smjera naselja Grabanice u smjeru Jalkovečke ulice. Dolaskom do raskrižja s Jalkovečkom ulicom, prednjim djelom bicikla udarila je u prednji dio bicikla kojim je nogostupom Jalkovečke ulice iz smjera Miroslava Krleže u smjeru Jalkovca upravljala žena starosti 50 godina.

Ista je izgubila ravnotežu i pala na kolnik. Vozačice bicikla su se razišle, nakon čega je 50-godišnjakinja naknadno zatražila liječničku pomoć, koja joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

- Molimo eventualne svjedoke i sudionicu događaja koji su se u tom trenutku zatekli  na mjestu događaja da se jave policiji na broj telefona 372 404 ili 192, odnosno da osobno dođu u prostorije Postaje prometne policije Varaždin - pozvali su iz PU varaždinske.

Komentari