opasnost na cesti

VARAŽDIN: Upravljao vozilom pod utjecajem alkohola, uzrokovao sudar s četiri ozlijeđena i pobjegao

Objavljeno: 19.12.2016. 17:03

Foto: Ilustracija

Prema izvješću PU Varaždinske, u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 3.34 sata u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, ozlijeđene su četiri osobe.

Osobnim vozilom je pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.55 g/kg upravljao 29-godišnjak, i to iz smjera Trga Slobode u smjeru Zagrebačke ulice.

Brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju kolnika te uvjetima prometovanja, pa je prednjim djelom vozila udario u zadnji dio osobnog vozila kojim je upravljao 59-godišnjak, a koji se nalazio zaustavljen u koloni vozila.

Vozilo je uslijed udara odbačeno prema naprijed, gdje je prednjim djelom udarilo u zadnji dio osobnog vozila kojim je upravljao 30-godišnjak, a koji se nalazio zaustavljen ispred raskrižja Zagrebačke i Prešernove ulice zbog upaljenog crvenog svjetla na semaforu.

 Nakon udara 29-godišnji vozač se udaljio s mjesta događaja bez da izmjeni podatke sa oštećenima. Isti je u 3.39 sati zaustavljen po policijskim službenicima u Zagrebačkoj ulici na parkirališnom prostoru, te je uz uporabu sredstava prisile priveden u Policijsku postaju Varaždin.

Ozljede su zadobili 59-godišnji vozač osobnog vozila, 30-godišnji vozač drugog vozila i suputnici starosti 27 i 40 godina. Medicinska  pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

 

Komentari