krađa

Varaždinom hara serijski kradljivac bicikala - u dva dana ih ukrao čak četiri

Objavljeno: 29.03.2023. 10:00

Zadnja izmjena: 29.03.2023. 10:13

Foto: Ilustracija (Fotografija ne prikazuje aktere ni mjesto događaja)

Prema današnjem izviješću iz Policijske uprave varaždinske, na više lokacija u Varaždinu u dva dana nestalo je čak četiri bicikala, što zaključanih, što nezaključanih. Priopćenja iz policije prenosimo u cijelosti u nastavku:

U ponedjeljak, 27. ožujka, nepoznati je počinitelj ispred jedne škole u ulici Božene Plazzeriano u Varaždinu, otuđio bicikl u vlasništvu 16-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 500 eura. Istog dana, nepoznati je počinitelj ispred jedne škole u ulici Božene Plazzeriano u Varaždinu, otuđio bicikl u vlasništvu 48-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 330 eura.

Također, jučer, 28. ožujka, nepoznati je počinitelj iz stalka za bicikle u ulici Vinka Međerala u Varaždinu, otuđio zaključani bicikl u vlasništvu 21-godišnjakinje. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 150 eura. Istog dana, nepoznati je počinitelj iz stalka za bicikle na Trgu Miljenka Stančića u Varaždinu, otuđio bicikl u vlasništvu 19-godišnjaka. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 200 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ova četiri kaznena djela.

Komentari