"Varaždinski snajperist" pogodio biciklisticu u glavu iz zračnice

Objavljeno: 11.04.2011. 15:37

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

"Varaždinski snajperist" ponovno je aktivan - ovaj puta je metkom iz zračnice u glavu pogodio biciklisticu na gotovo istom mjestu gdje je i prije dva tjedna stradala slučajna prolaznica.

Na istom mjestu gdje je metak iz zračnice prolaznica dobila u koljeno, ovaj puta stradala je žena koju je metak pogodio u - glavu!

>> Zagrebačka ulica: Prolaznica pogođena metkom iz zračnice!

Kako neslužbeno doznajemo, u blizini željezničkog prijelaza  u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu (Varteksova rampa) prošli je ponedjeljak je metkom iz zračnice pogođena biciklistica. U prvi mah žena je pomislila je da joj je doletio kamen u glavu, ali kad je stala vidjela je krv na rukama.

Ustanovljeno je da je nesretna žena pogođena - metkom iz zračnice!

Ovo je već drugi poznati slučaj pucanja na prolaznike u istom kvartu u samo tjedan dana, a od stanara u tom dijelu grada saznajemo da je ovo već - četvrta žrtva. Tjedan prije u koljeno pogođena i 26-godišnja prolaznica na istom mjestu.

U PU varaždinskoj potvrdili su nam da su od početka ožujka do 4. travnja tri žene u dobi od 28, 47 i 65 godina prijavile da su u Zagrebačkoj ulici kod kućnog broja 71 pogođene mecima iz zračnog oružja.

Ženama je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njihove ozljede okvalificirane su kao lakše. Policija intenzivno traga za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg je podnijeta kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života opće opasnom radnjom.

Građani bilo kakve eventualne podatke ili saznanja o počinitelju mogu javiti na broj telefona 192, ili se javiti osobno u policiju.

Komentari