Vikend: Iz crkve "odnio" jedva za dvije, tri kutije cigareta, ali starac ostao bez par tisuća kuna

Objavljeno: 13.07.2015. 11:02

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:24

Foto: Crkva Kraljice Mira u Podrutama / zupa-madjarevo.com

Tijekom proteklog vikenda, kako su danas izvjestili iz policije, na području Policijske uprave varaždinske zabilježeni su četiri slučaja kriminaliteta.

Od 9. do 10. srpnja, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije vjerskog objekta u mjestu Podrute, iz kojeg je otuđio nekoliko desetaka kuna. Policijski službenici nastavljaju daljnji rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 11. srpnja u Sajmišnoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj na osobito drzak način 77-godišnjaku iz ruke otuđio novčanik sa novcem i dokumentima. Visina materijalne štete procjenjuje se na nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

19-godišnjakinji provaljeno u auto

Od 11. do 12. srpnja, u Varaždinu u šumskom predjelu zvan "Šinteria" nepoznati je počinitelj provalio u drvenu kuću vlasništvo 38-godišnjakinje, iz koje je otuđio više komada štapova za ribolov, akumulator i set za stolni tenis. Materijalna šteta se procijenjuje na više od tisuću kuna. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Jučer, 12. srpnja u predvečernjim satima na parkiralištu gradskog groblja u Ludbregu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo vlasništvo 19-godišnjakinje. Iz vozila je otuđio novčanik sa dokumentima i mobitel. Visina materijalne štete procjenjuje se na više tisuća kuna. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Komentari