loša sreća

Vozio auto u poluraspadnom stanju, slijedi mu lijepa ''čestitka''

Objavljeno: 17.12.2021. 09:08

Zadnja izmjena: 17.12.2021. 09:08

Foto: Ilustracija ( Fotografija ne prikazuje mjesto događaja)

Jučer, 16. prosinca oko 15 sati u Koprivničkoj ulici u Ludbregu, prilikom nadzora i kontrole prometa, policijski službenici Policijske postaje Ludbreg zaustavili su osobno vozilo marke „Daewoo“ kojim je upravljao mladić starosti 23 godine.

Prilikom kontrole prometa policijski službenici posumnjali su u tehničku ispravnost vozila, te je osobno vozilo upućeno na izvanredni tehnički pregled.

Na tehničkom pregledu vozila u Stanici za tehnički pregled je utvrđeno 8 opasnih i 24 velikih nedostataka, zbog čega je vozilo isključeno iz prometa, te su sa vozila skinute registarske oznake. Vozaču su policijski službenici uručili Prekršajni nalog. Za takvu vrstu prekršaja za vozača je predviđena novčana kazna u iznosu od 2000 do 5000 kuna.

Također je provjerom putnika u vozilu utvrđeno, kako se kao putnik u vozilu nalazi mladić starosti 21 godinu iz Imbriovca a kojemu je određena posebna sigurnosna mjera za zaštitu pučanstva od zaraznih bolesti. Za počinjene prekršaje okrivljenima su izdani prekršajni nalozi.

Komentari