Za nestalom majkom i sinom tragaju sve ljudske snage i raspoloživa tehnika, nadu budu da je ponijela novac

Objavljeno: 07.07.2015. 15:36

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: FOTO: HGSS Čakovec

Policijska uprava međimurska još uvijek traga za nestalom Ivanom Fogadić (29) i njezinim šestogodišnjim sinom Patrikom, kojima su se u noći s nedjelje na ponedjeljak, otkako je Ivana napisala zabrinjavajuću oproštajnu poruku na Facebooku, izgubio svaki trag.

Policiji i HGSS-u koji za nestalom ženom i djetetom, koristeći svu raspoloživu tehniku (čamce, terenska vozila, sonare, motorne zmajeve...) tragaju od jučer, danas su se pridružili i članovi lokalnih lovačkih i ribolovnih udruga, te pripradnici javne vatrogasne postrojbe. U zraku je i MUP-ov helikopter.

>>Policija moli pomoć: Mlada majka iz Međimurja nestala s djetetom, sve najavila na Facebooku

Na terenu deseci ljudi

Kako doznaje index.hr, jučer do 19 sati pretraživalo se šire područje na kojem je posljednji put uhvaćen signal Ivaninog mobitela, a od 11.20 do 19 sati pregledan je teren uz lijevu obalu rijeke Drave (od Trnovca do Orehovice i od Orehovice do Otoka). Neslužbeno se doznaje da je na terenu nekoliko desetaka ljudi, a trenutno se pretražuju vodene površine i hidroakumulacijsko jezeru HE Čakovec.

Pretražuje se i dio oko lokalnih puteva, cesta i puteljaka, odnosno mjesta preko kojih se automobilom može otići u šumu ili pristupiti vodi. Isto tako, od strane policije provjereno je je li se nestala uputila preko kojeg od graničnih prijelaza ili autocestom prema moru, no za sada o tome nemaju pozitivnih informacija.

Ponijela gotovinu

Postoji nada da bi nesretna priča ipak mogla imati sretan kraj, budući da je odlazeći od kuće nestala sa sobom ponijela i nešto gotovine. Podsjetimo, prethodno je ostavila poruku na Facebooku, u kojoj je svojeg supruga optužila za nasilje i alkoholizam. Međutim, neslužbeno se doznaje da spomenuto nikad nije prijavila policiji, piše index.hr.

Policija, pak, i dalje moli sve građane koji raspolažu bilo kakvim saznanjima o nestanku žene i djeteta, da o ih o tome odmah obavijeste na broj 192, isto kao i u slučaju da su uočili osobe koje bi odgovaraale opisu nestalih.

Komentari