lopovi ne biraju

Za vikend provaljeno u trgovine, ugostiteljske objekte, osobni automobil, stan i kuću

PU varaždinska

Objavljeno: 03.10.2016. 16:00

Foto: Ilustracija

Ovaj vikend je obilježilo čak nekoliko provala u Varaždinskoj županiji. U petak je provaljeno u trgovinu u Donjem Knegincu i tom je prilikom otuđen metalni sef i prijenosno računalo. Šteta se procjenjuje na čak nekoliko desetaka tisuća kuna.

Osim u Donjem Knegincu, isti je dan provaljeno u ugostiteljski objekt u Varaždinu i otuđene su razne cigarete. U petak je provaljeno i u stan u Varaždinu, pa je tako otuđen zlatni nakit, a materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća kuna.

Također je isti dan provaljeno i u trgovinu poduzeća u Svetom Đurđu gdje je nepoznati počinitelj otuđio cigarete, alkoholna pića i razne suhomesnate proizvode. 

U subotu je provaljeno u trgovinu u Seketinu gdje su otuđene cigarete, a u Međimurskoj ulici u Varaždinu je provaljeno u osobni automobil. Vlasnik je tom prilikom ostao bez novčanika s novcem, osobnih i bankovnih dokumenata, trenirke i mobitela. Visina materijalne štete se procjenjuje na nekoliko tisuća kuna.

Tokom prošlog tjedna nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću u Kapeli Podravskoj i otuđio motornu pilu, razni ručni alat, benzin, stroj za mljevenje mesa, prehrambrene proizvode i drugo. Visina materijalne štete se procjenjuje na 15 tisuća kuna.

U svim slučajevima provale policijski službenici poduzimaju radnje na pronalasku počinitelja kaznenih djela. 

 

Komentari