Zbog brzine i izbjegavanja alkoholiziranog vozača djevojka (24) završila na krovu

Objavljeno: 18.08.2015. 10:19

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: ilustracija

Jučer, 17. kolovoza oko 11.30 sati u ulici Ante Starčevića u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen muškarac starosti 52 godine, izvjestili su danas iz PU varaždinske.

Teretnim vozilom je upravljao mladić starosti 28 godina iz smjera Optujske ulice u smjeru Koprivničke ulice. Uslijed ne držanja potrebitog razmaka iza drugog vozila pri vožnji u slijedu prednjim je djelom vozila udario u zadnji dio osobnog vozila kojim je ispred njega upravljao 52-godišnjak. Ozlijeđenom muškarcu medicinska pomoć je pružena u Općoj bolnici Varaždin. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane.

Alkohol i brzina

Jučer oko 15 sati u mjestu Leskovec Toplički dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđena 24-godišnjakinja. Ona je upravljala osobnim vozilom neprilagođenom brzinom iz smjera Ludbrega u smjeru Varaždinskih Toplica, te je u mjestu Leskovec Toplički iz dvorišta osobnim vozilom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 0.91 g/kg se uključivao u promet muškarac starosti 52 godine, a da se nije prethodno uvjerio da to može učiniti bez da dovodi u opasnost druge sudionike u prometu.

Vozačica osobnog vozila nije se mogla sigurno zaustaviti, skrenula je u lijevo i izgubila nadzor nad vozilom i sletjela van kolnika te je prednjim djelom vozila udarila u betonsku ogradu obiteljske kuće, nakon čega se vozilom prevrnula na krov. Ista je zadobila ozljede, a medicinska pomoć joj je pružena od strane djelatnika Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Komentari