preslagivanje

Runac očekuje smjenu: "Svakom ću moći pogledati u oči"

"Za razliku od nekih mojih prethodnika, svakom zaposleniku moći ću pogledati u oči i stisnuti mu ruku", kaže Runac...

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 02.07.2021. 08:10

Zadnja izmjena: 02.07.2021. 08:20

Foto: Arhiva

Sudeći prema izjavi koju je dao na naš upit, Alen Runac očekuje smjenu s mjesta direktora Parkova. 

Glasinu da bi ga mogao naslijediti Željko Bedeković iz redova Reformista čuo je i sam, no, kako nam je rekao - glasine ne želi komentirati. Njegov mandat je, kaže, na raspolaganju vlasniku, a on je ponosan na rezultate Parkova u protekle tri godine, koliko je vodio tvrtku. Glede ostvarenih rezultata poziva se na svježe nalaze revizije i zaključuje da će - "za razliku od svojih prethodnika" - svakog zaposlenika moći gledati u oči.

  • Željko Bedeković od jeseni novi direktor Parkova?, više ovdje.

- Najrelevantniji pokazatelj uspješnog poslovanja je nalaz Državne revizije i nalaz vanjske neovisne revizorske tvrtke za 2020. godinu. Bilježili smo rast po svim segmentima poslovanja, izvršili smo mnoga infrastrukturna ulaganja, ulagali smo u opremu, a meni je najvažnije da nakon što me smijene i neću više biti direktor mogu svakom zaposleniku Parkova pogledati u oči i stisnuti mu ruku, za razliku od nekih mojih prethodnika - rekao je Runac.

Kao što smo jučer pisali, promjena na vrhu očekuje se na jesen, a u međuvremenu Parkovi će biti preoblikovani iz dioničkog u trgovačko društvo, te će biti smanjen broj članova nadzornog odbora.

Komentari