ugodniji boravak u ambulanti

FOTO Mještanima Petrijanca boravak kod doktora će ipak biti ugodniji - završena je 1. faza obnove ambulante

Objavljeno: 23.12.2017. 17:23

Zadnja izmjena: 23.12.2017. 18:52

Foto: Viktor Hranić

Danas je u Petrijancu otvorena novoobnovljena zdravstvena ambulanta čija je energetska obnova obuhvatila brojne građevinarske radove, a ukupna vrijednost radova iznosi preko 266 tisuća kuna, od čega je Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova EU osiguralo 200 tisuća kuna. Na otvaranju su bili načelnik Općine Željko Posavec, dožupan Tomislav Paljak i šef županijskog SDP-a Mario Habek. 

Prva faza energetske obnove zgrade ambulante obuhvatila je niz radova kao što je promjena fasadne stolarije, ugradnja nove PVC stolarije, podne konstrukcije na tavanu, termoizolacija, limarski i fasaderski poslovi s toplinskom izolacijom te obnova dimnjaka pa će od sada liječničkom osoblju i bolesnicima biti ugodnije boraviti u ovoj instituciji, a evo što o svemu kaže načelnik Posavec.

- Nakon završetka prve faze, slijedi druga faza energetske obnove ambulante u kojoj će se urediti sanitarni čvor, zamijeniti vrata i urediti unutrašnjost, a u to se uključila i Županija. Predviđeno završno otvaranje je sredinom veljače - potvrdio je Posavec

 


 

 

 

Komentari