odluka gradske uprave

Evo tko ponovno dolazi na mjesto direktora Parkova, ali poručuje se - privremeno

Po odabiru novog direktora, naglašavaju iz gradske uprave, v.d. direktor vratit će se na svoje dosadašnje radno mjesto tehničkog direktora....
Objavljeno: 30.08.2021. 16:57

Zadnja izmjena: 30.08.2021. 17:12

Gradonačelnik Neven Bosilj imenovao je v.d. direktora Parkova, a riječ je o Marinu Bašiću, aktualnom tehničkom direktoru Parkova, odnosno direktoru Parkova u vrijeme mandata Gorana Habuša.

Kako su izvjestili iz gradske uprave, Bašić će stupiti na dužnost istekom ugovora direktora Alenu Runcu, ove srijede 1. rujna, a vršitelj dužnosti biti će najduže šest mjeseci, u kojem roku mora biti imenovan novi direktor. Po odabiru novog direktora, naglašavaju iz gradske uprave, v.d. Marin Bašić vratit će se na svoje dosadašnje radno mjesto tehničkog direktora.

Zadatak v.d.-a je, kako nadalje poručuju, da u idućih 30 dana raspiše natječaj za novog direktora koji će biti otvoren 30 dana. U tom roku će, kako navode, svi zainteresirani kandidati moći dobiti sve relevantne podatke od gradske tvrtke Parkovi koji će im pomoći da u zadano vrijeme pripreme što kvalitetniji plan rada i razvoja tvrtke.

Marin Bašić, v.d. direktor Parkova

Uvjeti

"Na natječaj će se moći javiti kandidati s visokom stručnom spremom i minimalno tri godine radnog iskustva. Najvažniji uvjet bit će kvalitetan prijedlog programa i vizije razvoja Parkova koji će nam svaki kandidat pojedinačno prezentirati. Natječaj će biti potpuno transparentan", izjavio je povodom ovog imenovanja gradonačelnik Neven Bosilj.

Komentari