Besplatno predavanje Zov vremena, Michela Simona iz Pariza

Objavljeno: 27.03.2012. 07:55

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

U utorak, 27. ožujak, održat će se jpš jedno zanimljivo predavanje, Zov Vremena, Michela Simona iz Pariza. Predavanje će se održati u Županijskoj palači, na Franjevačkom trgu, s početkom u 18 sati. Svi koji žele, mogu se najaviti na telefon 095/5282-608.

Predavanje organizira Centar za duhovni razvoj Brahma Kumaris, obrazovna i humanitarna udruga i svjetska organizacija, koja svojim besplatnim obrazovnim programima u raznim državnim i građanskim institucijama pomaže lokalnoj zajednici i pojedincima da ostvare svrhovit i sretniji život.

Kao nevladina organizacija s generalnim savjetodavnim statusom pri Ekonomskom i Socijalnom vijeću UN-a i UNICEF-a, sve obrazovne programe kao službu društvu uvijek nudimo bez ikakve naplate.

Francuski predavač i učitelj samorazvoja Michel Simon već više od 30 godina svojim predavanjima o univerzalnim duhovnim kvalitetama pomaže ljudima svih generacija i kulturnih pozadina da razviju svoje unutrašnje potencijale na četiri kontinenta i tri svjetska jezika. Njegova posebnost su duboko istraživanje teme i iskričavost spoznaje, a zrači zadovoljstvom i stabilnošću, posvećenošću i  jednostavnošću.             

 Ovom temom predavač  ukazuje na potrebe vremena u kojem živimo i na lagane i prokušane metode da donesemo pozitivnu promjenu.

- Život postaje sve složeniji i ljudi trebaju ulagati sve više truda za svakodnevno življenje. Prepreke se pojavljuju u svim područjima života. Stoga možemo zaključiti da nam vrijeme i život signaliziraju da je trenutak da poduzmemo nešto novo, učinimo pozitivnu promjenu tako da ponovno zavolimo i počnemo cijeniti život.

Poručuje nam Michel Simon, čije predavanje nemojte propustiti, u utorak u 18 sati, a svi koji žele, mogu se najaviti na telefon 095 5282 608.

 

Komentari