obavijest iz gradske uprave

Bosilj poništio dva natječaja za radna mjesta i najavio novu sistematizaciju

Objavljeno: 23.06.2021. 20:10

Zadnja izmjena: 23.06.2021. 20:17

Grad Varaždin poništio je natječaj raspisan 14. lipnja ove godine kojim se tražio viši savjetnik za pripremu i provedbu EU projekata, te viši savjetnik za programe konkurentnosti i kohezije.

Natječaj je poništen uz obrazloženje da je bio ograničen na ekonomsku, informatičku i pravnu struku, a to nije u skladu s potrebama i politikom zapošljavanja koja bi trebala unaprijediti rad i transparentnost Gradske uprave. Gradonačelnik Neven Bosilj zbog toga smatra da je ponajprije, sada tijekom ljeta, potrebno donijeti nove opise radnih mjesta i novu sistematizaciju.

- Gradonačelnik Bosilj, budući da i sam dolazi iz realnog sektora, smatra kako se suvremeno upravljanje i rad općenito, pored stručne spreme mora temeljiti na specifičnim znanjima i vještinama kao i prethodnom radnom iskustvu, naročito kada je riječ o pripremi i provedbi EU projekata – poručili su iz Gradske uprave.

- Kao što sam i u kampanji najavio, dok sam na čelu Grada Varaždina, rad Gradske uprave bit će javan, transparentan, otvoren građanima i za dobrobit svih stanovnika, a zapošljavat ćemo sukladno potrebama najbolje kandidate jer je to jedini način da naš Grad ide naprijed – izjavio je Neven Bosilj.

Komentari