županijska skupština

Brza cesta Varaždin-Ivanec? „Prodaju nam muda pod bubrege!“

eVaraždin: Županijska skupština

Objavljeno: 30.09.2020. 11:49

Zadnja izmjena: 30.09.2020. 12:23

Foto: Dino Možek

Na današnjoj sjednici Županijske skupštine bilo je po tko zna koji put riječi o brzoj cesti Varaždin – Ivanec, no župan Radimir Čačić ovaj put je istaknuo uvjerenje kako bi moglo doći do pozivitnih pomaka.

Odgovarajući na pitanje nezavisnom vijećniku Mladenu Rogini, Čačić je rekao – Do sada ništa nije napravljeno jer se nije htjelo napraviti. Bilo je različitih alibija, a jedan vrlo česti je dvojba stara 20 godina – treba li graditi s lijeve ili desne strane? Što se nas tiče, svako rješenje je dobro, samo napravite! Nemojte nam prodavati muda pod bubrege!

Čačić je, međutim, naveo razloge zašto smatra da bi napokon moglo doći do pozitivnih pomaka – Postoji konsenzus da je to jako važno, bez obzitra na stranačke boje. O tome je posebno govorio i tu temu je vrlo često otvarao g. Stričak. Kao što kaže Jadranka Kosor, mislim da smo „na putu da nađemo put“ i da ćemo pritiskom ljudi koji podržavaju Vladu prisiliti Hrvatske ceste da mrdnu u dobrom smjeru. Glupost je da novca nema i od Hrvatskih cesta ćemo zatražiti da se izjasne u pisanoj formi.

Komentari