odgovor na odgovor

Bunić i Avar najavljuju da će i oni poslati upit Ministarstvu financija, makar se onda morali ispričati

Objavljeno: 27.10.2016. 13:34

Zadnja izmjena: 27.10.2016. 16:01

Foto: Arhiva

Nije trebalo dugo čekati da se na Habušev jučerašnji odgovor na njihovo priopćenje, vijećnici varaždinskog Gradskog vijeća Željko Bunić i Zlatan Avar jave svojim novim dopisom, ovaj put najavljujući i svoju konkretnu akciju.

>> Habuš o Avaru i Buniću: "Ne prežu od pokušaja zaustavljanja rješavanja problema otpada u Brezju!"

Kao prvo, oni niječu da su bili protiv rebalansa proračuna iz razloga načina zaduženja, te pozivaju gradonačelnika i njegove suradnike da pregledaju snimku 27. sjednice Vijeća. Njihova je glavna namjera prije svega da Gradsko vijeće preuzme proaktivnu ulogu u rješavanju problema kojega je dosad bezuspješno pokušala riješiti gradska uprava. Uz to, Avar i Bunić najavljuju da će i sami uputiti upit Ministarstvu financija, s potpuno konkretnim pitanjima. Ukoliko odgovori budu onakvi kako ih tumači gradonačelnik, spomenuti vijećnici najavljuju da će se uljudno ispričati.

- Isto kao što gradonačelnik ne vjeruje nama, mi nemamo nikakvog razloga vjerovati njemu. Jer da je Goran Habuš ispunio svoja obećanja, o temi bala bi se prestalo govoriti 2013. godine! - stoji na kraju novog Avar-Bunićevog priopćenja.

Komentari