hitni postupak

Ovo je novi vozni red buseka koji vrijedi već od danas!

U nadležnosti Čistoće linijski prijevoz nalazi se od ožujka ove godine, a godišnje se prema dostupnim podacima popularnozvanim busekima preveze čak 125 tisuća putnika...
Objavljeno: 30.09.2021. 18:37

Zadnja izmjena: 01.10.2021. 06:57

Pod pretpostavkom kako će se večeras, na hitnoj sjednici Gradskog vijeća, potvrditi Opći uvjeti obavljanja komunalne djelatnosti linijskog prijevoza koje je donijela Čistoća – iz Gradske uprave već su dostavili novi vozni red buseka koji objavljujemo ovdje.

Sjednica Gradskog vijeća, podsjetimo, održat će se večeras u 19.30 sati, hitnim postupkom, iz razloga što zbog preslagivanja unutar Čistoće – društvo nije ranije dostavilo Gradskom vijeću Opće uvjete na glasovanje. Gradska vlast za spomenuto je optužila bivšeg direktora Davora Skrozu („namjerna opstrukcija“), a Skroza se opravdao činjenicom da je bio smijenjen pa ništa nije niti mogao potpisivati („što sam Bosilju skrivio?“). Inače, u nadležnosti Čistoće linijski prijevoz nalazi se od ožujka ove godine, a godišnje se prema dostupnim podacima popularnozvanim busekima preveze čak 125 tisuća putnika.

Ovdje objavljujemo njihov vozni red koji vrijedi od sutra 1. listopada 2021. godine (za detalje kliknite ovdje).

Komentari