komentar

Čehok demantira Habijana, njihov sukob danima ne prestaje: 'Zašto tako perfidno štiti Bosilja?'

Čehok se objavom na Facebook-u osvrnuo na komentar Habijana uz riječi kako on "nikada nije niti ne bi potpisao sporazum po kojem bi građani Varaždina plaćali 50% naknade ako je zakonski 20%"...
Objavljeno: 25.01.2022. 12:38

Zadnja izmjena: 25.01.2022. 12:38

Foto: Arhiva

"Habijan je jučer rekao da je naknada počela rasti u mojem mandatu, što nije istina", rekao je bivši gradonačelnik Ivan Čehok priloživši račune u objavi na društvenim mrežama.

  • Habijan: Sada kada SDP podiže cijenu odvoza otpada, više nema performansa na Korzu, više ovdje

Podsjetimo, Habijan je jučer rekao kako Klub vijećnika HDZ-a neće podržati Prijedlog odluke o načinu pružanja javne usluge sakupljanja komunalnog otpada koji će se naći na sjednici Gradskog vijeća jer su protiv povećanja cijena građanima.

- Vi znate prije tri četiri godine kada se ta odluka prvi puta donosila upravo zbog usklađenja s propisom, ovdje na Korzu imali performanse, a ovaj put je to izostalo i neke stvari su se promijenile, ali i tome ćemo više na Gradskom vijeću - rekao je jučer Habijan.

Čehok se objavom na Facebook-u osvrnuo na komentar Habijana uz riječi kako on "nikada nije niti ne bi potpisao sporazum po kojem bi građani Varaždina plaćali 50% naknade ako je zakonski 20%", priloživši posljednji račun iz svojeg te prvi račun iz Bosiljevog mandata. 

- I dalje moramo demantirati bezočne i perfidne laži Damira Habijana, kojima nastoji opravdati očito Bosiljevu nesposobnost i oštećivanje građana Varaždina. Postavlja se samo jedno pitanje: zašto Damir Habijan prikriva i prekriva Bosiljeve nezakonite rabote? Zašto Damir Habijan ne prizna otvoreno da je razlog ovome ogromnom povećanju cijene upravo to što je cijena ekološke rente 50%, dakle na 5.000 tona šteta od 600.000 kuna. to be continued... - stoji u Čehokovoj objavi na Facebook-u.

Komentari