komentar

Čehok: Aglomeracija u Črncu ide prema planu i Mjesni odbor to zna

Gradonačelnik Ivan Čehok komentirao je priopćenje kojim se jutros gradski HDZ žalio na dinamiku izvođenja radova na Aglomeraciji u Črncu Biškupečkom.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 27.05.2020. 10:48

Zadnja izmjena: 27.05.2020. 11:13

Gradonačelnik Ivan Čehok komentirao je priopćenje kojim se jutros gradski HDZ žalio na dinamiku izvođenja radova na Aglomeraciji u Črncu Biškupečkom. Kaže kako projekt ide predviđenim tijekom – da se ni ne smije požurivati, budući da je riječ o EU projektu.

- Ja se ispričavam svim građanima i svjestan sam da im nije lako prometovati po toj ulici, međutim tako je posvuda gdje se izvode tako veliki infrastrukturni zahvati. Upravo na zahtjev poredsjednika Mjesnog odbora u Črncu Biškupečkom, mi smo obavijestili o dinamici radova i sve ide prema planu – rekao je gradonačelnik Čehok.

Dodaje kako će od svega građani imati benefite.

- Ono što ćemo napraviti izvan EU projekta i sanacije prometnica su odvodnja, optička mreža, pješačke i biciklističke staze, ali to se mora napraviti izvan EU projekta i s gradskim novcem. To smo također objasnili članovima mjesnih odbora i oni su prihvatili naša objašnjenja, kao i terminske planove – zaključio je Čehok, koji predmetnu reakciju smatra „skupljanjem jeftinim političkih bodova“.

 

Komentari