smart wc - made in japan

Čehok ironično o HDZ-ovoj tribini: "Naručili smo WC školjke iz Japana, imaju WI-FI, robotski brišu..."

Objavljeno: 12.06.2018. 10:09

Zadnja izmjena: 12.06.2018. 15:48

Foto: Ilustracija/Arhiva

Gradski odbor HDZ-a nedavno je organizirao tribinu pod nazivom „Turizam u Varaždinu – karitativna ili komercijalna djelatnost“, pri čemu je jedan od zaključaka bio da Grad treba početi graditi „osnovnu osnovnu ponudu poput javnog WC-a“.

>>Habijan: „Turistički projekti moraju biti neovisni o političkoj opciji na vlasti“

>>eTV ANKETA Nedostaje li Varaždinu javni WC? Pitali smo naše građane za mišljenje, a izjasnite se i vi

Riječi su to Gorana Košćaka, jednoga od sudionika tribine – turističkog vodiča. Košćak je još istaknuo da se grad treba usredotočiti na milijensku generaciju, koja najviše putuje i troši; ponuditi autohtoni suvenir i korigirati radno vrijeme muzeja. S nekoliko dana odmaka, ovu tribinu na svom privatnom Facebook profilu komentirao je i varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok, a ovdje pogledajte što je napisao:

Podsjetimo, portal eVaraždin nedavno je proveo anketu u kojoj se 95% onih koji su glasovali izjasnili da gradu nedostaje javni WC-a, a gradonačelnik je istu komentirao riječima, kako se o uređenju javnih WC-a razmišlja u sklopu rekonstrukcije Kina Gaj. I tom prilikom naglasio je da postoje dva javna WC-a u središtu grada (podzemna garaža, tržnica), ali i zaključio: „Treba slušati što narod misli!“. Na spomenutoj tribini još su sudjelovali: predsjednik gradskog vijeća Damir Habijan, direktorica TZ-a Jelena Toth, bivša direktorica TZ-a Branka Tropp i pomoćnik ministra u Ministarstvu turizma Robert Pende.

Fotografija školjke koju je gradonačelnik objavio:

Komentari