županijska skupština

Čehok: Ako se utvrdi da Natalija Martinčević nije dolazila na posao, treba vratiti novac

Objavljeno: 18.05.2022. 12:44

Zadnja izmjena: 18.05.2022. 12:55

Na današnjoj sjednici Županijske skupštine vijećnik Ivan Čehok optužio je saborsku zastupnicu Nataliju Martinčević da je, kako je rekao "najmanje 100 dana godišnje bila negdje na putu."

- Ta je žena godišnje bila minimalno 100 dana negdje na putuuz župana. Uz godišnje odmore, čini mi se da je tri tjedna zaglavila na Kubi, dok smo svi mi nosili maske i bojali se korone. Doznajemo i da ta osoba uopće nije dolazila u JURA-u na posao. To je kazneno djelo. Ako je to sve istina, onda mislim da bi trebala vratiti novac jer nije radila tamo gdje je bila zaposlena. Molim da se utvrdi istina, možda ima još takvih zaposlenika, kad je u pitanju veliki vođa ne bih se čudio, i sam je rekao da je uhljebio jako puno ljudi - rekao je Čehok.

Župan Anđelko Stričak Martinčević je nazvao "uvaženom HDZ-ovkom".

- Zbog čega velim HDZ-ovka? To vam je slično slučaju Bedeković. Da je naš bivši zaposlenik Bedeković HDZ-ovac, mediji bi ga razmontirali. Budući da je Reformist, tepaju mu "bravo care, bravo tigre, kako si uspio dvije godine dolaziti na posao, a ništa ne raditi". Znači, HDZ-ovka Natalija Martinčević dolazila je na posao, a na radnom mjestu nisu je vidjeli, a HDZ-ovac Željko Bedeković je dvije godine dolazio na posao, a nije odradio ništa. Govorim o dvostrukim mjerilima i kriterijima, što nije dozvoljeno. Etiketirati ljude zbog stranačke pripadnosti... Ako ti stave jednu krilaticu najgori si, a ako ti stave drugu, najbolji si, još ti i tepaju - rekao je Stričak.

Komentari