objavljeno idejno rješenje

NE ODUSTAJE OD PODVOŽNJAKA "Struka se slaže, pljuju oni koji 'sve' znaju"

Tijekom srpnja izrađeno je idejno rješenje pretvaranja pothodnika u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u podvožnjak, pri čemu gradonačelnik Ivan Čehok ističe kako neće biti naročitog zadiranja u okolni prostor, naglašavajući s druge strane kako postojećim pothodnikom – „ionako nitko nije zadovoljan“...
Objavljeno: 16.08.2019. 11:53

Zadnja izmjena: 16.08.2019. 12:13

Foto: Facebook

Tijekom srpnja izrađeno je idejno rješenje pretvaranja pothodnika u Ulici Mihovila Pavleka Miškine u podvožnjak, pri čemu gradonačelnik Ivan Čehok ističe kako neće biti naročitog zadiranja u okolni prostor, naglašavajući s druge strane kako postojećim pothodnikom – „ionako nitko nije zadovoljan“.

„Cijelo ljeto radimo na svim lokacijama, pa tako i na idejnom rješenju pretvaranja pothodnika u podvožnjak. Struka se jednodušno slaže da je tamo moguće napraviti podvožnjak uz intervencije koje neće značiti potpuno novi režim prometa za cijeli kvart“, rekao je gradonačelnik, a na Facebook objavio i tlocrt rekonstrukcije prostora koja se planira. Čehok naglašava da će zainteresirana javnost o toj prenamjeni prostora imati prilike i izravno pitati struku, budući da je riječ o rješenju koje je dosada privuklo pažnju javnosti, naročito ljudi koji se tim dijelom grada kreću svakodnevno odnosno u njemu žive: „Neki građani javili su nam se već u lipnju i takvima hvala na sugestijama jer su nam od pomoći, ali i svi drugi će moći reći što misle. Od onih koji znaju sve pa i više od toga, očekujem naravno pljuvanje“, zaključio je Čehok.