uoči sjednice

Čehokova lista predstavila svog novog vijećnika, evo o kome se radi

Objavljeno: 28.01.2022. 13:39

Zadnja izmjena: 28.01.2022. 13:39

Uoči nadolazeće sjednice Gradskog vijeća Grada Varaždina, Nezavisna lista Ivana Čehoka predstavila je svog novog vijećnika te iznijela stavove oko točaka dnevnog reda sjednice.

Nakon što je dosadašnja vijećnica Sandra Malenica stavila svoj mandat na mirovanje, Josip Dreven novi je vijećnik NL Ivana Čehoka, a kako je rekao Čehok, izabran je zbog svog iskustva u radu. Inače, Josip Dreven je dugogodišnji gradski vijećnik te je bio predsjednik Gradskog vijeća iz redova HNS-a u mandatu Gorana Habuša, a 2017. godine napustio je mjesto predsjednika HNS-a te se pridružio Nezavisnoj listi Ivana Čehoka. Danas je zaposlenik i voditelj jedne službe tvrtke koja se bavi zbrinjavanjem otpada.

Što se tiče točaka dnevnog reda sjednice, Čehok je rekao kako će njegovi vijećnici sudjelovati u raspravama, no da u izboru za ravnatelja neće, kao i da neće podržati odluku o povećanju cijene komunalnog otpada.

- Ne želimo snositi nikakvu odgovornost ni posljedice odluka gradske vlasti. Već sedam mjeseci čekamo odgovore na sada već više pitanja, no odgovora i dalje nema, a dozvole koje spominju su fantomske. Sigurno smo plaćali i nezakonitu naknadu te je time netko oštetio građane za minimalno 500 tisuća kuna. Takve odluke ne podržavamo niti ih nećemo podržati - rekli su.

Komentari