gradonačelnik je ponosan

Čehok o nagradi za najbolji veliki grad u gospodarstvu: ''Ovo je nagrada poduzetnicima, a u vrhu smo i u ostalim kategorijama''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.10.2018. 13:23

Zadnja izmjena: 09.10.2018. 13:30

Gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok u gradskoj je vijećnici danas prokomentirao nagradu u kategoriji gospodarski najuspješnijih velikih hrvatskih gradova. Izbor najboljih gradova organizirala je HANZA MEDIA / Jutarnji list, a istraživanje i analizu kriterija proveli su agencija Ipsos i portal gradonacelnik.hr.

Kako je rekao Čehok, ovom nagradom potvrdilo se ono što se i znalo otprije - ''Kad je riječ o poduzetničkoj infrastrukturi, brzini i spremnosti administracije da odgovori na potrebe poduzetnika, broju i stopi nezaposlenosti, iskorištavanju EU Fondova, spremnosti i otvorenosti gradske uprave za investicije, tu je Varaždin u Hrvatskoj na prvom mjestu''- rekao je Čehok.

Kako je dodao, ovo je nagrada i priznanje gospodarstvenicima, poduzetnicima i njihovim idejama, zaposlenicima, ali i gradskoj upravi te tvrtkama koje stvaraju uvjete za poduzetničke uspjehe.

- Drugi u Hrvatskoj smo po kvaliteti života i tu se ne možemo mjeriti s Dubrovnikom, ali smo i po svim drugim kategorijama u vrhu u našoj državi. Ovo nas samo obvezuje da radimo više i sigurno je da će Grad Varaždin imati znatne investicije u gospodarstvu sljedećih nekoliko godina - za kraj je poručio gradonačelnik i između ostalog nabrojao dogradnju Tehnološkog parka te nove investiciji u zoni Brezje. 

 

 

 

 

 

 

Komentari