REKACIJA

Čehokovci: Premještanje bala je protivno svim zakonima

Čehokovci rješenje odvožnje otpada te premještanje bala smatraju lošim rješenjima...
Objavljeno: 03.08.2021. 09:59

Zadnja izmjena: 03.08.2021. 10:15

Foto: Arhiva

Tijekom jučerašnjeg obilaska pretovarne stanice u Poljani Biškupečkoj gradonačelnik Neven Bosilj je izjavio kako aktualni problem otpada riješen do kraja godine, a osvrnuo se i na premještanje bala radi izgradnje pristupne ceste. Čehokovci jedno i drugo smatraju lošim rješenjem.

Naime, na Facebook stranici "Varaždinci za Čehoka", iza koje stoji Nezavisna lista Ivana Čehoka, Bosilja i Budimo grad optužuje se da su povećali cijenu odvoza te da je ona danas najskuplja u cijeloj državi. Osvrnuli su se potom i na privremeno rješenje da se bale opada u Brezju premjeste zbog gradnje pristupnih cesta. Bosilja pritom optužuju kako je krenuo u to "bez projekta, dokumenata i istraživanja o utjecaju na okoliš" te kako će to koštati "najmanje pola milijuna kuna", kao i da je "vjerojatno protivno svim zakonima".

- Na vrijeme smo upozoravali da se treba sklopiti integralna nagodba, raščistiti sudski sporovi kako bi se moglo ukloniti bale i napraviti cesta. Ovo što se radi na kraju će završiti kao velika sramota Bosiljeve vlasti - izjavili su na kraju objave na Facebook-u.

Komentari