Colas: Ispričavamo se što su radovi uzrokovali gužve na istočnoj obilaznici

Objavljeno: 12.12.2014. 15:35

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Zoran Stanko

Izvor: Nedavne gužve na rotoru kod Baumaxa

COLAS Hrvatska je na adrese novina i web portala poslao ispriku i očitovanje što se tiče radova na obnovi kolnika državnih cesta na području Varaždinske županije tijekom ove godine.

- COLAS Hrvatska ovim se putem želi ispričati građanima Varaždina i okolnih mjesta te svima onima koji se koriste istočnom obilaznicom. Radovi se na obnovi kolnika po predmetnom ugovoru odvijaju pod prometom s obzirom da nije bilo u mogućnosti zatvoriti državnu cestu. Upravo iz ovih razloga radovi se odvijaju u više kratkih segmenata koji su definirani privremenom regulacijom prometa uz naizmjenično propuštanje vozila jednim kolničkim trakom što usporava radove, ali i umanjuje gužvu - stoji u priopćenju koje potpisuje Siniša Košćak, Predsjednik Uprave COLAS-a.

Loše vrijeme zadnjih nekoliko tjedana znatno utječe na završetak pojedinih faza, objašnjeno je iz COLAS-a, te usporava radove koji bi trebali biti završeni početkom idućeg tjedna.

- Ovim putem molimo sudionike u prometu da smanje brzinu, budu pažljivi te poštuju prometnu signalizaciju jer svako nepoštivanje, kao npr. prolazak kroz crveno svjetlo na semaforu, izaziva još veće gužve i zastoje prometa. Također, želimo zamoliti sudionike u prometu da za lokalni promet maksimalno koriste alternativne pravce, posebno vozače osobnih vozila. Hvala svima na razumijevanju i strpljenju - napominje se u isprici. 

Komentari