novo imenovanje

Damir Poljak novi je ravnatelj Opće bolnice Varaždin

Izabrani ravnatelj Damir Poljak po zvanju je magistar socijalne gerontologije, a u Općoj je bolnici Varaždin zaposlen od 1994. godine.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 28.10.2021. 20:51

Zadnja izmjena: 28.10.2021. 20:57

Članovi Upravnog vijeća Opće bolnice Varaždin jednoglasno su u četvrtak na svojoj 20. sjednici podržali izbor i imenovanje Damira Poljaka za ravnatelja Opće bolnice Varaždin, a na temelju provedenog javnog natječaja.

Upravno vijeće OB Varaždin 1. listopada raspisalo je javni natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja bolnice, a rok za podnošenje prijave na natječaj bio je 15 dana od objave natječaja u "Narodnim novinama". Na natječaj su, kako su izvjestili iz OB Varaždin - pristigle dvije prijave.

- Izabrani ravnatelj Damir Poljak po zvanju je magistar socijalne gerontologije, a u Općoj je bolnici Varaždin zaposlen od 1994. godine. Obnašao je više različitih dužnosti. Prije obnašanja dužnosti v.d. ravnatelja bio je zamjenik ravnatelja kroz razdoblje od 2017. do 2021. godine. Autor je i suautor brojnih znanstvenih i stručnih radova te viši predavač na Sveučilištu Sjever - stoji u službenom priopćenju povodom izbora novog ravnatelja OB Varaždin.

Komentari