uskoro upisi

Danas počinje kampanja „Odaberi svoju školu“ za učenike sedmih i osmih razreda osnovnih škola

Objavljeno: 17.05.2022. 11:22

Zadnja izmjena: 17.05.2022. 11:23

U Varaždinskoj županiji danas počinje kampanja „Odaberi svoju školu“ za učenike sedmih i osmih razreda osnovnih škola.

Kampanja traje četiri dana, a održat će se u četiri grada: danas od 18 sati u Srednjoj školi Ivanec, u srijedu, 18. svibnja, od 18 sati, u OŠ Novi Marof, u četvrtak, 19. svibnja, od 18 sati, u Gradskoj dvorani Ludbreg te u petak, 20. svibnja, također u 18 sati, u Gospodarskoj školi Varaždin. Predstavit će se 13 javnih srednjih škola i dvije privatne.

- Kampanja će drugi put biti organizirana u obliku sajma, a škole će se predstaviti svojim promotivnim materijalima i programima. Vjerujemo da smo odabrali najbolji model. Učenici će u neposrednom kontaktu s djelatnicima škola moći dobiti sve informacije koje će im pomoći da donesu konačnu odluku o izboru svojeg budućeg zanimanja – istaknula je zamjenica župana Silvija Zagorec.

Napomenula je da kvalitetu obrazovnog sustava Varaždinske županije potvrđuje podatak da čak 10 posto srednjoškolaca u naše srednje škole dolazi iz drugih županija.

- Ne treba posebno isticati da su ulaganja u obrazovanje jedan od strateških ciljeva Varaždinske županije, a poduzimamo sve kako bi svi učenici imali jednake i što bolje uvjete – napomenula je Zagorec.

KAMPANJA „ODABERI SVOJU ŠKOLU“ - RASPORED

·         Ivanec – danas - 17.5. u 18 sati - Srednja škola Ivanec

·         Novi Marof  - srijeda - 18.5. u 18 sati - OŠ Novi Marof

·         Ludbreg – četvrtak - 19.5. u 18 sati – Gradska dvorana Ludbreg

·         Varaždin – petak - 20.5. u 18 sati - Gospodarska škola Varaždin

 

 

Komentari