slijedi opremanje

Dobivena uporabna dozvola za Spinalni centar u Varaždinskim Toplicama

Objavljeno: 05.11.2022. 09:34

Zadnja izmjena: 05.11.2022. 09:35

Dobivena je uporabna dozvola za "Spinalni centar" u Varaždinskim Toplicama, a završetkom svih građevinskih i obrtničkih radova slijedi drugi dio projekta, a to je opremanje same bolnice.

Kao što je objasnio ravnatelj Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Denis Kovačić, u tijeku je valorizacija i analiza svih pristiglih ponuda te se tijekom idućeg tjedna očekuju prve odluke o odabiru najboljeg ponuditelja. Smatra kako će do kraja ožujka sva oprema biti postavljena dok se svečano otvorenje i puštanje objekta na korištenje očekuje u prvoj polovici iduće godine.

Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak izrazio je zadovoljstvo što u Varaždinskim Toplicama je uočen jedan dobar investicijski tempo.

- Ravnatelju bolnice uručena uporabna dozvola, a paralelno s tim priprema se i obnova Minerve, odnosno daljnje ulaganje u njeno opremanje. Grad ujedno planira provesti projekt „Grad na termalnoj vodi Aquae Iasae – Varaždinske Toplice“, kojim se pak planira uređenje, interpretacija i prezentacija kulturne i prirodne baštine Varaždinskih Toplica. Svi ovi spomenuti projekti, kao i niz manjih, ali jednako vrijednih, ne samo da će poboljšati kvalitetu života samih građana, već će doprinijeti pozicioniranju Varaždinskih Toplica na zdravstveno-turističkoj karti ovog dijela Europe – istaknuo je župan Stričak.

 

 

Komentari