priopćenje članova

Neko vrijeme trebat će vam da pročitate sve ostavke u DP-u Varaždinske županije

Objavljeno: 27.09.2021. 11:59

Zadnja izmjena: 27.09.2021. 11:59

Foto: Facebook

Nakon što je Miroslav Škoro, utemeljitelj Domovinskog pokreta, napustio stranku, brojni članovi stranke krenuli su istim stopama, a situacija nije ništa drugačija ni u našoj županiji.

Naime, održan je sastanak predsjednika ogranaka DP-a te članova predsjedništva Varaždinske županije na kojem je odlučeno da neki od članova daju neopozive ostavke i izlaze iz DP-a varaždinske županije. Kako oni sami navode, razlozi davanja ostavki su nepremostivi problemi i nesporazumi u podružnici Varaždinske županije DP-a, ali i u vrhu stranke DP-a.

- Nakon poduže borbe sa vjetrenjačama, shvatili smo da to nije stranka koja ostaje dosljedna svojem programu, koja ima sluha za svoje članstvo, uvažava kritike sa terena te je jedino rješenje izlazak iz stranke i davanje neopozivih ostavki. Ove su odluke donesene zbog obezvrjeđivanja dosadašnjeg rada predsjednika navedenih ogranaka i aktivnih članova - napisali su iz stranke.

Tko je sve podnio ostavku

Članovi koji su podnijeli ostavke su: Sebastijan Bajrić-Baja (tajnik, glasnogovornik podružnice DP-a Varaždinske županije), Marijan Lozančić (predsjednik ogranka DP-a grada Ivanca te član ogranka), Darko Bregović (član predsjedništva DP-a Varaždinske županije), Slavko Vuradin (predsjednik ogranka DP-a grada Novog Marofa te član ogranka), Goran Matijašić (predsjednik ogranka DP-a Ludbrega te član ogranka), Marica Perak (predsjednica ogranka DP-a Maruševec te član ogranka) te Saša Runtić (predsjednik ogranka DP-a Sračinec te član ogranka)

Komentari