Drugoj gimnaziji Varaždin odobren projekt za međunarodnu suradnju

Piše: IT/eVaraždin

Objavljeno: 28.07.2015. 08:21

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 11:25

Foto: Druga gimnazija

Druga gimnazija Varaždin ostvarila je sufinanciranje od strane Ministarstva prema prijavljenom projektu 5. međunarodna revija sporta srednjih škola Jugoistočne Europe u Sarajevu. Suradnja sa sportskom gimnazijom iz Sarajeva nastavlja se tako četvrtu godinu zaredom.

Projektni posjet profesora iz Sarajeva očekuje se krajem kolovoza, dok će učenici i profesori Druge gimnazije Varaždin već tradicionalno sudjelovati na Međunarodnoj reviji sporta početkom travnja iduće godine.

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta dana prije nekoliko dana objavilo je odluku o financijskoj potpori međunarodne suradnje škola u školskoj godini 2015./2016.

Tom odlukom odobrava se isplata sredstava za financijsku potporu međunarodne suradnje škola u narednoj školskoj godini. 

Povjerenstvo za dodjelu financijske potpore međunarodne suradnje osnovnih i srednjih škola u školskoj godini 2015./2016. donijelo je prijedlog za dodjelu sredstava u ukupnom iznosu od 196.925  kuna.

Prema prijedlogu povjerenstva ta sredstva se raspoređuju sa osnovnim i srednjim školama sukladno Popisu projekata u okviru međunarodne suradnje škola u narednoj školskoj godini.

Komentari