oglasila se gradska uprava

Dubravko Bilić: "Smanjili smo plaće, ali nije vrijeme za politikanstvo"

Iz ludbreške gradske uprave danas su se oglasili priopćenjem za medije u kojem ističu kako su smanjili plaće svih proračunskih korisnika, no gradonačelnik Dubravko Bilić naglašava kako i pri tome valja biti oprezan iz više razloga...
Objavljeno: 25.03.2020. 18:55

Zadnja izmjena: 26.03.2020. 08:17

Foto: Arhiva

Iz ludbreške gradske uprave danas su se oglasili priopćenjem za medije u kojem ističu kako su smanjili plaće svih proračunskih korisnika, no gradonačelnik Dubravko Bilić naglašava kako i pri tome valja biti oprezan iz više razloga.

- Smanjili smo plaće svim korisncima proračuna i zaustavili sve investicije, osim provođenja EU projekata. Grad će preživjeti krizu i biti oslonac i građanima i gospodarstvu – poručio je danas gradonačelnik Ludbrega Dubravko Bilić, međutim naglasio je i sljedeće:

- Nije vrijeme za politikanstvo. Ideja ima raznih, o ukidanju svih davanja, ali moramo misliti i na zdravstvene djelatnike koji u ovom trenutku daju sve od sebe, na policiju i vojsku koji brinu o sigurnosti, a svi oni zaslužuju primiti i plaću za svoj rad - zaključio je ludbreški gradonačelnik i pozvao poslodavce da koriste mjere koje im je omogućila Vlada, kako bi se očuvao što veći broj radnih mjesta.

Komentari