komentar

Đuras o ugovoru za školu: 'I ovo je dokaz da HDZ osluškuje potrebe Ivančana'

I ovaj projekt je, kaže, dokaz brige HDZ-a za demografsku politiku i osiguravanje maksimalnih uvjeta za djecu svih dobnih uzrasta...
Objavljeno: 29.01.2024. 14:15

Zadnja izmjena: 29.01.2024. 14:17

Foto: Arhiva

Nakon što je potpisan Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava u iznosu od 5,6 milijuna eura za projekt rekonstrukcije i dogradnje ivančke Osnovne škole, predsjednik GO HDZ Ivanec, Zdenko Đuras, ističe kako je riječ o prioritetnom projektu. 

Ugovor su potpisali ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak i Dragan Jelić, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije.

- Veseli nas što će se napokon započeti s ovim velikim i za naš grad izuzetno važnim projektom. Rekonstrukciju i dogradnju OŠ Ivana Kukuljevića Sakcinskog u Ivancu predstavili smo kao prioritetni projekt prije godinu i pol uz obećanje da ćemo do kraja izbornog mandata započeti s radovima. A što smo obećali to i ispunjavamo – poručio je Đuras.

I ovaj projekt je, kaže, dokaz brige HDZ-a za demografsku politiku i osiguravanje maksimalnih uvjeta za djecu svih dobnih uzrasta, a time i za njihove roditelje.

- Prepoznavanje važnosti radova na ivanečkoj školi i osiguravanje više od 5,6 milijuna eura bespovratnih sredstava, dokaz su da Vlada RH itekako osluškuje potrebe svojih građana na lokalnoj razini – zaključio je.

Komentari