danas potpisan ugovor s gradom

eTV: Tvrtka KNAUF Insulation sponzorira izolacijski materijal za vrtić u Gortanovoj

Objavljeno: 10.10.2017. 15:20

Zadnja izmjena: 10.10.2017. 15:27

Foto: Luka Šalamun/Viktor Hranić

Danas je u Gradskoj vijećnici Grada Varaždina potpisan ugovor o sponzorstvu između Grada Varaždina i jednog od najpoznatijih proizvođača izolacijskog materijala, poduzeća KNAUF Insulation d.o.o. iz Novog Marofa. 

Ugovor su potpisali gradonačelnik Ivan Čehok i direktor tvrtke KNAUF Insulation Stjepan Mršić. Riječ je o sponzorstvu mineralne vune za izolaciju koja će biti korištena pri energetskoj obnovi dječjeg vrtića u Gortanovoj ulici. Sponzorstvo Gradu Varaždinu dio je društveno odgovornog projekta "Mali zeleni svijet" koji je nedavno pokrenula kompanija KNAUF Insulation.

-  Mi želimo toj djeci osigurati da budu u jednom ugodnom, zdravom i, naravno, sigurnom prostoru. - izjavio je Krešimir  Benjak, marketing manager tvrtke, na što se nadovezao i direktor Mršić.

- Svrha tog projekta je da se potiče udobniji i sigurniji boravak djece kako u školama tako i vrtićima. Obnova potkrovlja vrtića u Gortanovoj dio je tog projekta, Ugradnja mineralne vune osigurat - kroz sva svojstva toplinske i zvučne izolacije - osigurat će djeci udobnost i sigurnost. - objasnio je Mršić.

- Kao as iz rukava došla su ova gospoda sa svojom idejom o izolacijskom materijalu. Ovo je sigurno dobar početak, ja bih se preporučio daljnjoj suradnji. - izjavio je u riječi zahvalnice gradonačelnik Čehok. Izjave i potpis ugovora možete pogledati u našem eTV prilogu.

Komentari