'za njih je i puž usain bolt'

eTV|FOTO Čačić ponovno održao presicu na istu temu: 'Štromar i Divjak, platite ono što ste dužni!'

Objavljeno: 08.02.2018. 14:58

Zadnja izmjena: 08.02.2018. 14:58

Foto: Luka Šalamun

Na današnjoj presici u Županiji Čačić je poručio potpredsjedniku vlade Predragu Štromaru i ministrici Divjak opetovano poručio da moraju platiti dug kojega država već duže vrijeme ima prema Županiji.

Čačić je presicu započeo puštanjem Štromarovog TV nastupa iz studenog prošle godine u kojemu je obećao vraćanje sredstava Varaždinskoj županiji. No, kako je izvijestio Čačić, do tog povrata novca još nije došlo.

'Za njih je i puž Usain Bolt'

Kako stoji u dokumentima koje je Županija dostavila medijima, o tom je pitanju ubrzo održan i sastanak u vladi, na kojem je dogovoreno vraćanje duga do 31. ožujka ove godine. Potom je 28. studenoga Čačić uputio prijedlog nagodbe između države i županije, da bi u siječnju poslao požurnicu jer nije dobio povratni odgovor na prijedlog nagodbe.

- Svaka obavijest, svako priopćenje koje će ići iz ove Županije počinjat će s istom rečenicom: 'Štromar, Divjak - platite što ste dužni!' - istaknuo je Čačić, pritom brzinu rješavanja problema od strane prozvanog dvojca nazvao sporijom od puža.

- Za njih je i puž - Usain Bolt! - izrazio se Čačić, koji je prijedlog nagodbe poslao i Županijskom državnom odvjetništvu. Neke od najzanimljivijih dijelova današnje Čačićeve presice pogledajte u našem eTV video prilogu.

 

Komentari