"pola milijarde za obrazovanje"

Pročitajte gdje Čačić planira izgraditi još osam sportskih dvorana

Objavljeno: 25.02.2021. 09:34

Zadnja izmjena: 25.02.2021. 10:07

Foto: Arhiva

Rezimirajući protekli mandat, župan Radimir Čačić posebno se osvrnuo na projekt izgradnje centralnog operacijskog bloka vrijednog preko 400 milijuna kuna.

Iznimno važnim, kako je naglasio, smatra i kompleksan projekt dogradnje i rekonstrukcije Glazbene škole u Varaždinu, a s ciljem uspostave glazbenog konzervatorija u suradnji sa Sveučilištem Sjever. No, govorio je i o budućim planovima:

- U obrazovanju pripremamo projekte vrijedne više od pola milijarde kuna, među kojima je dogradnja i rekonstrukcija OŠ Ivanec, dogradnje područnih škola Nova Ves, Strmec i Svibovec Podravski, kao i izgradnja osam sportskih dvorana u područnim školama Črešnjevo, Remetinec, Cvetlin, Završje i Druškovec te osnovnim školama Bisag, Donja Voća i Vinica. U Srednjoj školi Ludbreg idemo s dogradnjom dvorane i školskih praktikuma i radionica, a više od 100 milijuna kuna bit će uloženo u dogradnju praktikuma u još tri srednje škole. Vrijedi istaknuti da pokrećemo i projekt uvođenja učionica budućnosti u škole u Županiji vrijedan 40 milijuna kuna – rekao je Čačić.

Komentari