Facebook humanitarci za majčin dan organizirali akciju

Objavljeno: 10.05.2015. 18:55

Zadnja izmjena: 25.03.2016. 13:49

Foto: Facebook humanitarci

Povodom dana svih mama, Humanitarna udruga FB humanitarci Varaždin odradila je kratku akciju za majku jednog malog dječačića te donirala dječju hranu, kozmetiku i igračke.

Udruga provodi aktivnosti tijekom cijele godine. Tako je povodom Dana planete Zemlje donirano oko 100 kilograma odjeće na reciklažu u Socijalnu zadrugu Humana nova koja zapošljava osobe s invaliditetom, a gostovanje u emisiji Civilno društvo na Hrvatskom radiju priskrbilo je udruzi donaciju od 750 kilograma krumpira.

U tijeku je akcija prikupljanja dječjih ljekova koji se ne mogu dobiti na recept, a to su sredstva za snižavanje temperature, sprejevi za nos, kreme i ostalo.

Udruga tijekom godine prikuplja donacije nevezano za akcije koje su u tijeku. To znači da ukoliko imate nešto za donirati, jednostavno javite na mail adresu [email protected] ili pošajite poruku putem facebook stranice.

Udruga ima i web stranicu putem koje također možete pratiti akcije www.fb-humanitarci-varazdin.hr

- Najveći problem koji udruga ima je prostor za rad. Iako je humanitarnog karaktera, grad i županija nisu u mogućnosti za rad osigurati gradske prostorem, a plaćanje privatnog prostora je nemoguće budući da udrugu ne financira ni jedna institucija. Stoga molimo sve koji pročitaju ovaj članak, a imaju određeni prostor koji mogu dati na korištenje udruzi, neka se jave na mail adresu - poručili su Facebook humanitarci.

Ukoliko želite postati član udruge ili želite volontirati, iz Udruge pozivaju da se javite putem gore navedenih kontakata. Ako imate mogućnosti pomoći radu Udruge donacijom novčanih sredstava, broj računa je HR4423600001102379552 otvoren u Zagrebačkoj banci.

Komentari