Fair Play: Natječaj za najbolji antikorupcijski spot

Objavljeno: 26.01.2011. 08:42

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:07

Foto: -

Od 10. siječnja 2011. otvoren je natječaj za antikorupcijski spot mladih od 18 do 35 godina. Natječaj organiziraju Globalna antikorupcijska mreža mladih Global Youth Anti-Corruption Network), Međunarodna glazbena mladež (Jeunesses musicales International) i Institut svjetske banke (World Bank Institute).

Mladi bendovi od 10. siječnja 2011. do 20. ožujka 2011., kada je i krajnji rok za prijavu, trebaju postaviti svoje antikorupcijske glazbene spotove na Youtube i potvrditi svoje sudjelovanje u Natječaju na službenoj web stranici natječaja.

Nagrade:

-3 pobjednička benda (izabrani od prosudbenog suda Natječaja) osvojit će put u Keniju i sudjelovanje na Drugom globalnom antikorupcijskom forumu gdje će uživo nastupiti u Nairobiju!

- Bend koji osvoji najviše online glasova za video, osvojit će snimanje u studiju vrijedno 2000$!

Fair Play je program podizanja razine osviještenosti i mreža za povezivanje sociološki savjesnih umjetnika i građana širom svijeta koji bi naglasili važnost uloge mladih u rješavanju i sprečavanju korupcije. Utjecaj korupcije na našu zajednicu ne može se točno izraziti brojnim izvještajima. Da bi razumjeli kako ona utječe na život ljudi, moramo ih slušati.

Pogledajte i promotivni videospot.


Komentari