„Sadržaji za mlade u Varaždinu“

Forum mladih SDP-a na Franjevačkom trgu organizirao akciju na temu mogućnosti mladih u Varaždinu

Objavljeno: 23.07.2016. 17:10

Zadnja izmjena: 23.07.2016. 17:14

Članice i članovi Foruma mladih SDP-a ove su subote na Franjevačkom trgu organizirali akcionizam na temu „Sadržaji za mlade u Varaždinu“. Ovom su akcijom varaždinski forumaši željeli su potaknuti razgovor sa svojim mladim, ali i ostalim sugrađanima, o mogućnostima koje se mladima nude u Varaždinu - stoji u priopćenju Gradske organizacije SDP-a Varaždin.

Tom prilikom pripremili su i podne novine s pitanjem „Koji sadržaji za mlade nedostaju u Varaždinu?“, gdje su mlade Varaždinke i Varaždinci imali priliku upisati kakvi sadržaji ih zanimaju. „Gradska organizacija Foruma mladih SDP-a Varaždin izborom novog vodstva najavila je brojne aktivnosti vezane uz pitanja mladih i ovo je samo početak onoga što želimo postići.

Naša je želja omogućiti mladima da budu aktivni kreatori politika i sadržaja za mlade u gradu Varaždinu.“ – rekao je tom prilikom predsjednik Gradske organizacije Foruma mladih SDP-a Varaždin, Lovro Lukavečki.

Akciji forumaša pridružili su se i predsjednici Gradske i Županijske organizacije SDP-a Alen  Kišić i Mario Habek. Tim putem dali su i punu potporu mladima u njihovim aktivnostima te najavili aktivnije uključivanje forumaša u izradu stranačkih programa za nadolazeće lokalne izbore, pogotovo uz dio programa vezan uz politike za mlade.

Komentari