nove opcije za buduće studente

FOTO Bili smo na predstavljanju novih studija koji se od jeseni uvode u Sveučilišnom centru Varaždin - saznajte što vas novog očekuje

Objavljeno: 17.04.2018. 10:33

Zadnja izmjena: 17.04.2018. 12:11

Foto: Luka Šalamun

Bili smo na predstavljanju novih studija koji će od ove jeseni, odnosno akademske godine 2018./2019. krenuti u Sveučilišnom centru Varaždin, a bilo je i riječi o budućim planovima i aktivnostima Sveučilišta Sjever, pa u nastavku saznajte što vas novog očekuje. 

Ove će jeseni uz postojeće preddiplomske studije Multimedija, oblikovanje i primjena, Proizvodno strojarstvo, Elektrotehnika, Graditeljstvo, Tehnička i gospodarska logistika i Sestrinstvo biti dostupni i novi preddiplomski studiji Mehatronike i Fizioterapije. Na diplomskoj razini osim postojećih studija Poslovne ekonomije i Odnosa s javnostima, od jeseni će se izvoditi i studiji Multimedija, Strojarstvo i Graditeljstvo.

Nove studije, aktivnosti i nadolazeće događaje Sveučilišta Sjever predstavio je rektor Marin Milković, dok je značaj razvoja i uvođenja novih studija za gospodarstvo i širu društvenu zajednicu te kratki presjek aktivnosti u Sveučilišnom centru Varaždin predstavio prorektor Sveučilišnog centra Varaždin Damir Vusić. Inače, Sveučilište Sjever jedinstveno je i vodeće Sveučilište u STEM području u ovom dijelu Hrvatske stoga su novi studiji očekivani nastavak razvoja samog Sveučilišta Sjever, ali i zadovoljavanja potreba realnog sektora.

Komentari