obilazak

FOTO: Čehok i Bunić obišli radove u Gojancu i Črncu

Objavljeno: 14.09.2020. 12:39

Zadnja izmjena: 14.09.2020. 12:41

Tijekom sljedeća tri dana u Gojancu će biti završeni svi radovi na uređenju prometnica, odnosno cesta i ulica obuhvaćenih aglomeracijom, kao i dodatni radovi na uređenju izvan projekta aglomeracije.

Gradonačelnik Ivan Čehok, u pratnji direktora Varkoma Željka Bunića, danas je obišao radove, te razgovarao s mještanima. Uz radove u sklopu aglomeracije, izvode se i dodatni radovi uređenja cesta, ulica i javnih površina, naročito u centru Gojanca oko igrališta, a koji su financirani iz proračunskih sredstava.

- U Gojancu su potpuno komunalno uređene i asfaltirane Gajeva ulica te Ulica Tina Ujevića, a vodovod i kanalizacija dovedeni su do prostorija Nogometnog kluba Plitvica. Predsjednik Mjesnog odbora Berislav Bračko gradonačelniku je predstavio projekt kompletnog uređenja igrališta i parka u centru Gojanca, kojim će, prema njegovim riječima, uređenje Gojanca biti zaokruženo a stanovnicima tog naselja biti pruženi normalni, i još bolji uvjeti života. - stoji u dašnjem priopćenju gradske uprave.

Radovi u Črncu

Gradonačelnik je u pratnji direktora Varkoma obišao i radove u Črncu, gdje su danas radnici teškim strojevima postavljali grubi sloj asfalta. Uskoro će se asfaltirati i finim slojem te će biti postavljena nova prometna signalizacija pa će mještani tog naselja konačno moći normalno prolaziti svojim uređenim naseljem.

Komentari