sufinanciranje europske unije

FOTO: Dubravko Bilić obišao dogradnju dječjeg vrtića vrijednu 3,12 milijuna kuna

Tijekom ove godine Grad Ludbreg dovršit će investiciju dogradnje Dječjeg vrtića „Radost“, vrijednu 3,12 milijuna kuna, za koju su sredstva dijelom osigurana iz Europske unije...
Objavljeno: 23.01.2020. 13:08

Zadnja izmjena: 23.01.2020. 13:14

Foto: Luka Šalamun

Tijekom ove godine Grad Ludbreg dovršit će investiciju dogradnje Dječjeg vrtića „Radost“, vrijednu 3,12 milijuna kuna, za koju su sredstva dijelom osigurana iz Europske unije.

Gradilište je danas obišao gradonačelnik Dubravko Bilić koji je tom prilikom istaknuo kako je riječ o važnom projektu za Grad Ludbreg: "Ovim projektom pokazujemo koliko nam je briga za djecu važna. Odlučili smo se za projekt skromnijih  razmjera, za razliku od drugih godina, s obzirom da u gradu već funkcioniraju dva privatna vrtića, a gradit će se još jedan u budućnosti", rekao je gradonačelnik.

Ludbreški gradonačelnik Bilić naglasio je i kako će vrtić biti opremljen najsuvremenijom opremom: "Prvenstveno je cilj djeci omogućiti najbolje odrastanje, odnosno one početne godine koje su kasnije zapravo neprocijenjive u životu svakoga pojedinca", zaključio je Dubravko Bilić.

Komentari