FOTO: Od običnih boca i bezličnih kutijica do jedinstvenih dekorativnih predmeta

galerija-images/dekupaz tehnika centar za mlade varazdin

Objavljeno: 26.04.2015. 20:31

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:18

Foto: Centar za mlade Grada Varaždina

U Centru za mlade Grada Varaždina odrađena je još jedna kreativna radionica, ovog puta radionica dekupaž tehnike.

Koristeći dekupaž tehniku, voditeljica Vesna Loparić naučila je polaznike radionice kako od starih, običnih boca i bezličnih drvenih pločica i kutijica izraditi jedinstvene dekorativne i uporabne predmete.

- Štreberski smo najprije prionuli prekrivanju površina, koje bi se mogle naći na putu bojama, lakovima i ljepilu, novinskim papirom te ponosno objavljujemo da ništa od inventara u Centar za mlade Grada Varaždina nije oštećeno. Ozračje suradnje i solidarnosti u kojem smo jedni druge poticali, davali prijedloge, komentare te pridržali alat jednostavno je ispunilo veliki hodnik varaždinskog Centra za mlade - poručili su iz Centra za mlade.

Kako su naglasili, posebno treba zahvaliti voditeljici radionice Vesni Loparić.

- Naša voditeljica Vesna pokazala je iznimnu strpljivost sa svima nama koji smo kistove, ljepilo, lakove i osjetljive šarene ubruse u kombinaciji sa staklom prvi puta uzeli u ruke - istaknuli su iz Centra za mlade.

S obzirom da su otkrili gotovo neograničene mogućnosti korištenja dekupaž tehnike, iz Centra za mlade poručuju kako neće stati samo na ovoj radionici, već razmišljaju o novim izazovima za sljedeću dekupaž radionicu.

{gallery}dekupaz tehnika centar za mlade varazdin{/gallery}

Komentari