FOTO: Održani Dani zahvalnosti u Lumini centru - zabavljale se sve generacije

Objavljeno: 18.10.2015. 19:47

Zadnja izmjena: 24.02.2016. 10:44

Ove su subote i nedjelje održani Dani zahvalnosti. Slavili su se plodovi zemlje, a za sve posjetitelje organizatori su pripremili zabavan program.

Lumini Centar polako postaje vikend destinacija za cijelu obitelj, a događanja s bogatim programom pravilo. Kako bi se pripremili za jesen na najbolji mogući način, osigurani su popusti u hipermarketu Victus koji je organizirao radionice i zabavu za sve prisutne ispred hipermarketa.

Kako saznajemo, kupci su ujedno mogli degustirati zanimljive proizvode, a svi koji su potrošili više od 200 kuna, dobili su poklon iznenađenja.

U subotu su se najmlađi zabavljali u igraonici te vozili utrku autića. Nastupali su dječji vrtići, plesne grupe i KUD-ovi. Nedjelja je bila rezervirana za kreativni program – mladi su mogli naučiti razne načine pravljenja tijesta, u predstavama: „Bakina kreativna radionica“ i „Jesenska čarolija.“

Odrasli su odmjeravali snage u kvizovima znanja i Olimpijadi. Na kraju je organiziran i besplatan face painting za sve prisutne, uz zabavne igre i kostimirane animatore. U večernjoj utrci romobilima posjetitelji su imali priliku osvojiti vrijedne nagrade.

Pogledajte u fotogaleriji kako je to danas izgledalo: 

Komentari