otvaranje ambulante u prosincu

FOTO Potpisan ugovor o izvođenju radova na zgradi ambulante u Petrijancu

Piše: Mirela Horvat

Objavljeno: 02.10.2017. 14:09

Zadnja izmjena: 02.10.2017. 14:17

Foto: Mirela Horvat

Danas je u općini Petrijanec načelnik Željko Posavec potpisao ugovor o izvođenju radova na energetskoj obnovi zgrade zdravstvene ambulante u Petrijancu. Projekt vrijedan više od 260 tisuća kuna sufinancira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije.

Ugovor je sklopljen sa Stankom Mikulićem, direktorom tvrtke "Stanoinvest" d.o.o. iz Trnovca, a predviđeni početak radova trebao bi biti u listopadu ove godine dok se završetak radova i otvaranje obnovljene ambulante očekuje u prosincu.

- Radovi će obuhvatiti zamjenu drvene stolarije PVC stolarijom, novu fasadu, strop i sanitarni čvor, a u vrijeme trajanja radova, stanovnici neće biti zakinuti u dobivanju zdravstvene skrbi jer će ambulanta neometano raditi - rekao je Posavec.

Uz spomenute osobe, na potpisivanju ugovora bili su prisutni i Mario Habek, saborski zastupnik, Zvjezdana Fulir iz Upravnog odjela za zdravstvo i zdravstvenu skrb Varaždinske županije, Zvonko Bedenik, općinski vijećnik općine Petrijanec te Roman Strelec, podpredsjednik općinskog vijeća. 

 

Komentari