druženje i sport

FOTO Reformisti na 'Ljubičastoj noći' u općini Sveti Ilija pokazali da su vješti u malom nogometu

Objavljeno: 14.07.2018. 15:04

Zadnja izmjena: 14.07.2018. 15:14

U petak se, 13. srpnja, na području oko igrališta DŠR u Doljanu održala ''Ljubičasta noć'' koju je organizirala općinska organizacija Sveti Ilija Narodne stranke Reformisti.

U sklopu druženja članova i simpatizera Narodne stranke Reformisti odigran je malonogometni turnir na kojem je pobjedu odnijela ekipa Reformista iz Sračinca, u čijim redovima su igrali predsjednik Županijske organizacije Varaždinske županije Narodne stranke Reformisti te dožupan Tomislav Paljak i dožupan Robert Vugrin. Drugo mjesto zauzela je ekipa domaćina iz Sv. Ilije.

Na druženju su sudjelovali i predsjednik Narodne stranke Reformisti i župan Varaždinske županije Radimir Čačić, potpredsjednica Narodne stranke Reformisti i posebna savjetnica župana Natalija Martinčević, kao i brojni županijski vijećnici Reformista te mnoštvo drugih članova i gostiju.

Pehare najboljim ekipama podijelila je Natalija Martinčević uz čestitke najboljima, a nakon proglašenja pobjednika uslijedilo je puštanje ljubičastih lampiona te druženje članova i simpatizera Reformista do kasno u noć.

Komentari