građani ne mogu na posao

FOTO: U Cestici kolaps i kolone zbog kamiona - Korotaj od ministra traži povlačenje odluke

Riječ je po posljedici novog Pravilnika o ograničavanju uporabe pojedinih javnih cesta, povoljnog za određena mjesta, a nepovoljnog u ovom slučaju za Općinu Cestica čiji građani ne mogu normalno odlaziti na posao...
Objavljeno: 11.03.2019. 15:21

Zadnja izmjena: 11.03.2019. 15:27

Na graničnom prijelazu Dubrava Križovljanska u Općini Cestica došlo je do blokade prometa, te se oko 15 sati poslijepodne formirala kolona teretnih vozila i kamiona duga oko tri kilometra.

- Kamioni blokiraju promet od ranih jutarnjih sati, a strahuje se da bi do kraja dana kolona mogla biti još puno veća. Mještani Dubrave Križovljanske, Velikog Lovrečana, Brezja Dravskog i okolnih naselja  ne mogu normalno prometovati – poručju iz Općine Cestica.

Podsjetimo, riječ je po posljedici novog Pravilnika o ograničavanju uporabe pojedinih javnih cesta, povoljnog za određena mjesta, a nepovoljnog u ovom slučaju za Općinu Cestica čiji građani ne mogu normalno odlaziti na posao.

- Granični prijelaz Dubrava Križovljanska nije pripremljen za takvu količinu prometa teretnim vozilima, stoga načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj traži od ministra Butkovića da Pravilnik stavi van snage – poručili su danas poslijepodne iz Općine.

Komentari