druženje uz poklone i pjesmu

FOTO U Petrijancu je održana godišnja skupština Udruge umirovljenika koji su dobili i poklone

Objavljeno: 13.02.2018. 08:46

Zadnja izmjena: 13.02.2018. 08:51

U Petrijancu je održana redovna ali i izborna godišnja skupština Udruge umirovljenika Općine Petrijanec na kojoj je prisustvovalo preko stotinu aktivnih članova i gostiju iz drugih udruga umirovljenika koje djeluju na području Varaždinske županije.

Za predsjednika Skupštine iazbran je Željko Posavec dok su za Izvršni odbor Udruge umirovljenika Općine Petrijanec predloženi kandidati: Stanislav Hrešć- predsjednik, Pavao Leskovar – zamjenik predsjednika, Zdravka Rodeš – blagajnica te Josip Jovan, Antun Mikulek, Franjo Potočnjak, Stjepan Dombaj, Antun Martinčević i Marija Flegar za članove.

Jednoglasno su izabrani i kandidati za Nadzorni odbor Udruge umirovljenika Općine Petrijanec i to Marija Jurajec za predsjednicu, a Dragica Kranjčić i Katica Šantalab za članice Nadzornog Odbora.

Naposljetku se načelnik Posavec zahvalio umirovljenicima na suradnji i sudjelovanju u općinskim događajima, te isto tako podijelio mali znak pažnje za sve prisutne umirovljenike povodom nadolazećeg Valentinova.

Udruga je naime, svim prisutnim ženama darovala jaglace, dok je Općina Petrijanec svim članovima Udruge umirovljenika Općine Petrijanec darovala kišobrane koji su financirani iz projekta, a članovi i gosti nastavili su se družiti uz pjesmu.

Komentari